La finca Palma

 

img_4167För två dagar sedan åt vi frukost på La finca. Det ligger i centrum och är verkligen ett perfekt ställe för gott kaffe, frukost, fika eller brunch!!

/ Two days ago we had breakfast at La finca. It is located in the center of Palma and a perfect place for nice coffee and breakfast or brunch!!

2c673215-af09-4147-a620-16cad1dc9ddfAllt som vi åt var jättegott. Kan varmt rekommendera både den stora frukosten som innehöll en empanada, två toasts, en yoghurt, färskpressad juice och valfri kaffe. Avokado-toasten och matchalatten rekommenderas också.

/ Everything we had was delicious. I can warmly recommend the big breakfast with one empanada, two toasts, yoghurt with fruits, fresh orange juice and a coffee of your choice. The avocado-toast and the matchalatte was great too.

img_4551
Vi fick även in en cheesecake med jordgubbar. Den var så otroligt god och ett perfekt sött avslut på en riktigt bra frukost! Eftersom vi verkligen tokälskar frukost är vi jätteglada att vi hittade det här stället som bara varit öppet i 1,5 månad. Hur som helst, ni måste gå hit antingen för kaffe och kaka eller för frukost!

/We also got to try a cheesecake with strawberries. Absolutely delicious and a perfect sweet ending to a great breakfast! Since we are big breakfast lover we are so happy that we found this new place, it’s only been opened for 1,5 months. How ever, you have to go here either for coffee and cake or breakfast!

Ha en underbar helg allihopa!
/ Have a great weekend everyone!
xx Maja

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: